Országos Magyar Vadászkamara

Tolna vármegyei Területi Szervezete

7100 Szekszárd, Pollack Mihály u. 32/B. fsz. 2.

Tel: (74) 512-224

E-mail: omvk.tolna@gmail.com

Megújult az online vadászvizsga-tesztünk

Itt lehet tematikusan kérdéscsoportokat is gyakorolni, lehetőség van például a vizsgázónak csak a vadászati kultúra témacsoportjából próbára tenni tudását.

Kétféle módon tölthetünk ki tesztet: az egyik funkció a gyakorlás, ahol nincs időkorlát, de az eltelt időt a válaszadásig – limitidőn felül pirossal – mutatja a felület, és a megválaszolt kérdések eredményét itt azonnal ellenőrizni tudjuk.

A szimuláció esetében – a vizsgaszituációhoz hasonlóan – a kitöltés során az aktuális kérdés megoldása nem tekinthető meg, és a számláló a hátralévő időt mutatja, amit 5 percnél kevesebb idő esetén piros színnel jelez.

Az elért eredmény listázását követően lehetőségünk van megtekinteni a kérdéseket és a válaszokat a helyes válaszok feltüntetésével.

A vizsgára készülőknek kevésbé, a Vadászkamara munkatársainak azonban annál inkább fontos, hogy a funkcióhalmaz immár beépül a VadON nevű rendszerünk belső programjába. Történt ez azért, mert a korábbi adminisztrációs kezelői felület működése már elavult volt, és egy komolyabb jogszabálymódosításhoz kapcsolódó vizsgaanyag-változást már nagyon nehézkes volt lekövetni. Az új rendszer a módosítani kívánt tesztkérdéseket felhasználóbarát módon tudja kezelni, valamint a vármegyei területi szervezeteink adminisztrátor kollégái az elméleti vizsgák előtt a tesztkérdéseket tartalmazó vizsgalapokat is sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudják generálni. Egészen pontosan ugyanarról az ügyviteli oldalról, ahonnan a teljes vizsgáztatás kezelését is végzik a napi egyéb adminisztratív feladataik mellett.

Reményeink szerint a több és összetettebb gyakorlási lehetőséget biztosító fejlesztés kapcsán, az új modulok segítségével a Vadászkamara érdemben hozzájárul a vizsgázók minél eredményesebb felkészüléséhez.

Országos Magyar Vadászkamara
Tolna Vármegyei Területi Szervezete


7100 Szekszárd, Pollack Mihály u. 32/B. fsz. 2.
Tel: (74) 512-224
E-mail: omvk.tolna@gmail.com

15 + 9 =